Saturday, 3 February 2018

:’)

end of my relationship with someone yg dah bertahun tahun, almost 8 years. baru aku tau susah nak jaga relationship ni. susah nak cari yg perfect. susah nak cari yg bleh jaga hati kita. susah nak dpt someone yg btul2 syg kita. appreciate apa yg kita buat dkt dia. thanks aliff. i know its hard for me and you to move on. but you deserve better. i tak mcm perempuan yg you nak. yg tak ego, yg cantik luaran dan dalaman. i harap you igt apa i buat dkt you. celebrate birthday you. i nak you tau yg you  are the one and only lelaki yg i celebrate. nobody else. i nak you tau yg i syg you sngt2 and i terpaksa paksa hati i ni utk move on lupa you. i ingat lg you suruh paksa hati i utk suka you lepas i break dgn afif dlu. so skrg ni i nak paksa balik hati i utk lupa u. i mmg tak layak utk sapa sapa pun. i nak mula hidup baru. i nak jd perempuan yg tak put effort on someone. i nak move on. i syg you, but i need to move on. goodbye aliff <\3