Friday, 25 May 2018

25 May 2018 (Fasting Day)

Skrg aku dkt rumah, baru balik dr Uitm merbok and baru ja settle test proma. tu pun berbuka puasa dalam kereta lepas hantar zahara and ayu (Housemates). tiba2 lewat malamni rasa sedih sngt lepas apa yg jd dkt aku and ex housemate aku. actually sngt malas nak update blog tp disebabkan terlalu sedih and takdak org faham isi hati aku, better aku luah dkt sini. tadi ingat nak buat keja Ewc (English) tapi hati ni rs pilu and sedih sngt. aku rs aku keseorangan and rs dipulau kawan kawan. aku tak rs aku ada buat salah sbb yg buat semua tu bukan aku. aku tak sedar lgsung apa yg berlaku hartu, sedar sedar dr tempat tdur trus dpt berita yg mengejutkan. what the hell just happened? kenapa semua org pulau aku? apa salah aku?. aku rs aku org yg teraniaya sekarang. aku tatau nak ckp mcm mana, tapi aku sedih sngt. kdg2 rs mcm nak give up dgn life. ya Allah, aku nak org tau yg aku ni sedih sngt smpai rs mcm nak tarik hati keluar, tamau ada feeling apa apa. tapi aku sedar, dugaan yang Allah bg ni ada hikmah. sbb aku sedar, aku dah jauh sgt dr tuhan. and maybe dia tgh rindu aku? hm. kalini, sedih dia mcm tamau stop typing yang nak kata betapa sedihnya aku. aku perlukan kawan kawan dalam hidup. aku taknak rasa dipulaukan sbb rs dia sakit sngt Allah ja tau. tolong kuatkan aku yaAlla