Tuesday, 17 May 2016

Friends





             I admit, friends are everything throughout our ups and down they will always be there. kawan aku ramai. sahabat aku dua org ja. jujur ckp, diorg tak settle masalah aku, tp diorg buat aku lupa masalah. asalnya kawan aku ada lima org. kitorng satu geng. hm, tapi skrg semua pecah belah because of misunderstanding among us. aku still nak berkawan dgn diorg. hm, kan tak baik putus kawan kan. tak masuk syurga aku nnt. kalau korg baca ni, aku minta maaf tau qama, nissa and khai. aku pcaya nnt kita akan kawan tapi ambik masa jugak. hm

          So, back to my sahabat. they are funny, crazy, happiest girl in the world lah, and they dont even care what other people talk about them. kita bukan satu university pun. and kitorg kenal bukan dr kecik. kitorg kenal dr org tgh. like i said, dari among three of them yg kami gaduh. dkt university aku ada la kawan. tapi ye lah. diorg tak paham aku. entahlah. aku pun tak paham dgn diri sndiri. nak ckp aku ni jahatt, dkt mana jahat aku ni. yg boleh paham aku depa dua ni je. diorg tak pernah berkira duit dgn aku. tk prnah nak mengharap aku ganti duit ke apa *harap2 diorg halalkan duit tu haha*.and yes, nak ckp kami gaduh tuuuu, banyak kali. tapiii alaaaahh apa nak terasa sngt dgn diorg ni. hahahaha. ckp bukan betul pun hahahaha. thanks iman and iffah. banyak buat aku happy. tak settle masalah aku tkpa cukup sekadar buat aku happy dah okay. teman aku pg jauh2.. shopping... kdg2 belanja aku starbucks hm. thanks sngt2. aku bangga la ada korg. hm.