Wednesday, 22 February 2017

good news



Dah keluar result penerapan, yay alhamdulillah syukur, dpt sambung belajar degree dkt UiTM. yang paling seronok lg tu, dpt dekat dgn rumah pulak kan. kampus sungai petani, uitm merbok hahahha lawak sngt. malangnyaaa, even dpt dkt pun still tak dpt berulang alik ke rumah sbb parents tak bg sbb takut tak belajar. hm so terpaksalah duduk rumah sewa since uitm merbok punya kampus khas utk budak diploma saja. So, for this first semester, i need and i have to get dean list again sbb nak kejar for scholarship sbb dah taknak susahkan parents and diri sndiri untuk bayar ptptn. so siapa yang baca ni pleaseeee doakan sayaaa. hehe. btw, congrats to my friends, ada yang dpt course undang2, corporat admin. heheh. takpelah, even takdak reeki nk smbung law, aku akan try survive utk course ni jugak. harap semuanya mudah dan berjalan lancar. amin. :)